KNK Potrčko dostava hrane

Potrčko dostava obuhvata dostavu hrane iz svih restorana ili fast fudova u Beogradu

KNK Potrčko svojim korisnicimo omogućava dostavu hrane iz restorana po želji naručioca.

Potrebno je da izaberete restoran iz kog želite da vam se hrana dostavi i mi ćemo za vas naručiti hranu preuzeti je i platiti je.

Uz fiskalni račun za hranu koja je preuzeta iz izabranog restorana naš dostavljač će vam vaš obrok dostaviti u najkraćem roku.

Cena dostave zavisi u kom delu grada se nalazi restoran i u koji deo grada se dostavlja. Detaljni cenovnik dostave možete pogledati OVDE

Saradnja sa web portalom Klopa na Klik

KNK Potrčko u saradnji sa portalom za naručivanje hrane Klopa na Klik dostavom opslužuje veliki broj renomiranih Beogradskih restorana za čije kupce daje posbne uslove sardnje sa nižom cenom dostave kao i sa prioritetnim vremenom preuzimanja i isporuke hrane. U ponudi je veliki broj restorana sa raznovrsnim vrstama kuhinje a svim svojim korisnicima omogućavamo onlajn narucivanje hrane kao i posebne pogodnosti.

Klopa na Klik je internet servis za naručivanje hrane na teritoriji Beograda sa tendencijo širenja na ostale gradove u Srbiji. Omogućili smo našim korisnicima onlajn naručivanje hrane iz stvarno najpopularnijih restorana u Beogradu,posredstvom kurirske službe KNK Potčko hranu restorana koji nemaju sopstvenu dostavu možete probati i u svojoj kući

Posebno ističemo

Stepin Vajat

Kod Mare

Mc Donalds

Hot Good

Potkovica

Dva Jaja i kobaja

Dostave hrane KNK Potrčko način naručivanja i dostave

Pozivom na broj Call Centra 061 15 15 991 našem operateru izrazite želju iz kog restorana bi želeli da vam se dostavi hrana ili da vam preporuči neki od restorana i pružiti mu tačnu informaciju gde želite da vam se hrana dostavi.

Operater će ako to već niste vi uradili naručiti hranu za vas u željenom restoranu kao bi bolje sihronizovao vreme dolaska kurira i vreme kada će hrana biti pripremljena jer će tako hrana topla i sveža stići na Vašu adresu.

Hrana se prenosi u termo torbama i kutijama koje su sanitarno ispravne i odrzavaju treperaturu hrane kao i njenu svežinu.

Hrana se po preuzimanju direktno vozi do naručioca bez usputnih stajanja radi preuzimanja drugih paketa ili narudzbina osim ako sam naručioc neželi drugačije.

Prilikom uručenja porudzbina kurir je dužan da naručiocu uruči račun iz restorana gde je hrana preuzeta kao i račun za usluge dostave u suprotnom naručioc nije dužan da plati ni narudzbinu ni dostavu.