KNK Potrčko je kurirska služba koja posluje u okviru firme BeoBlitz iz Beograda. Specijalizovani smo za vršenje ekspresne dostave na teritoriji Beograda. Posedujemo veći broj vozila i motorcikala kao i obučeni kadar koji može odgovoriti svakom zadatku u sveri kurirskih usluga. Našim klijetima nudimo profesionalnu uslugu dostave pošiljki po principu od Vrata do Vrata Posedujemo sve dozvole propisane zakonom Republike Srbije kao i odobrenje za vršenje ekspresnih kurirskih usluga na teritoriji Beograda

Saradnja sa restoranima

KNK Potrčko U saradnji sa velikim brojem restorana iz Beograda našim korisnicima nudi posebne pogodnosti u ceni vožnje kao i u vremenu dostave. Sva vozila i vozaci opremljeni su termo torbama i termo kutijama sto omogucava da hrana od restorana do naručioca stigne topla i sveža.

Saradnja sa web portalom Klopa na Klik

KNK Potrčko u saradnji sa portalom za naručivanje hrane Klopa na Klik dostavom opslužuje veliki broj renomiranih Beogradskih restorana za čije kupce daje posebne uslove saradnje sa nižom cenom dostave kao i sa prioritetnim vremenom preuzimanja i isporuke hrane.

Usluge KNK Potrčka se ne zasnivaju samo na dostavi hrane već na vršenju svih vrsta ekspresnih kurirskih usluga na teritoriji Beograda.

Saradnja sa stomatološkim ordinacijama i tehnikama

KNK Potrčko opslužuje veliki broj stomatoloških ordinacija kao i stomatoloških tehnika u Beogradu, kratko vreme preuzimanja pošiljki i direktna isporuka na zadatu adresu olakšala je poslovanje i vezu izmedju ordinacija i tehnike u stomatologiji. Takve usluge zahtevaju maksmalnu tačnost i odgovornost, jer se radi o pošiljkama koje imaju veću vrednost nego obično, a od tačnosti isporuke zavisi samo poslovanje klijenata

Saradnja sa cvećarama

KNK Potrčko u saradnji sa više Beogradskih cvećara vrši isporuku cveća na teritoriji Beograda po principu ekspresne dostave ili u zakazano vreme. Svi preuzeti cvetni aražmani bice pažljivo spakovani i prevezeni na datu adresu, imamo veliko iskustvo u dostavi cveća na teritoriji Beograda.

Saradnja sa ostalim pravnim licima

KNK Potrčko opslužuje veliki broj firmi koje se bave ražličitim delatnostima (KNJIGOVOSTVENE AGENCIJE, MARKETING AGENCIJE, ONLAJN PRODAVNICE, PRODAVNICE AUTO DELOVA, PRODAVNICE ŠIROKE POTRŠNJE ...) i naše usluge su im neophodne kako bi njhovo poslovanje bilo uspešnije i kako bi uštedeli svoje vreme i vreme svojih zaposlenih.